EN
{{transfer aeroport bucuresti}}
 • RO +4.031.432.72.89
 • RO +4.037.139.15.37
 • RO +4.0727.707.006
 • RO +4.0727.707.007
Esti aici: primustrans.ro  >>  Inchirieri masini cu sofer

Rezerva un transfer in 2 pasi

Selecteaza tipul de transfer

 • Transfer Aeroport catre/din Bucuresti
 • Transfer Aeroport catre/din Romania
 • Transfer in Bucuresti intre doua locatii
 • Transfer in Bucuresti inchiriere pe ora
 • Transfer in Romania
 • Tururi si calatorii

Inchirieri masini cu sofer

Transfer privat in Romania

Calatoriti in Bucuresti sau in Romania si doriti sa inchiriati o masina cu sofer. Va oferim un serviciu de transfer privat prin care puteti beneficia de confortul si siguranta unei masini noi si de abilitatile unui sofer profesionist.

Fie ca doriti un transfer de aeroport, o masina la dispozitia dumneavoastra pentru transferul in Bucuresti sau un transfer privat in Romania, veti beneficia de un serviciu de incredere si sigur la un pret competitiv. Prin experienta profesionalism si confidentialitate oferim clientilor nostrii servicii premium de transfer pentru calatoriile de afaceri sau placere. Fie ca doriti un sedan superior pentru transferul invitatilor dumneavoastra sau un VAN de 8 locuri pentru familie Primus Trans este raspunsul.

Utilizand sistemul de rezervari online va puteti rezerva transferul in doar 3 pasi. Aveti la dispozitie cotatii de prêt pentru orice adresa din Romania. Alegeti tipul de transfer, completati datele de plecare si sosire iar noi ne ocupam de restul.

Va punem la dispozitie serviciul de inchirieri masini cu sofer pentru:

Transferul catre sau de la aeroport:

Un serviciu privat de transfer la si de la Aeroportul Bucuresti Otopeni catre orice locatie din Romania prin care beneficiati de confort si siguranta la cel mai bun prêt. Soferul va va intampina in aeroport si va va transfera in cel mai scurt timp catre adresa solicitata.

 • Preturi fixe per transfer si nu per persoana
 • Serviciul de intampinare / Meet & Greet
 • Plata cu card bancar fara comisioane suplimentare
 • Scaun auto pentru copil gratuit
 • Suport 24/7

In cazul in care avionul dumneavoastra aterizeaza cu intaziere nu va faceti probleme. Monitorizam in timp real tote zborurile pentru a ne asigura ca soferul este in aeroport la ora la care aterizeaza avionul.

Transferul in Bucuresti

”Transfer în București” se adresează clienților care doresc închirierea unei mașini cu șofer pentru o anumită perioadă de timp sau pentru deplasări între diferite locații în București. Dacă doriți o mașină cu șofer pentru un transfer de la hotel la sediul companiei sau dacă doriți să aveți la dispoziție o mașină cu șofer pentru o anumită perioadă de timp, serviciul „Transfer în București” este răspunsul. Dumneavoastră stabiliți ora și locul plecării precum și durata pentru care doriți mașina.

Transferul in Romania

O simplă rezervare este de ajuns pentru a vă asigura un transfer din București către altă locație din România. Fie că este vorba de o întâlnire într-un alt oraș pentru care doriți o mașină cu șofer care să vă transfere la locul întâlnirii și să vă aștepte pentru retur, fie că doriți un simplu transfer între două locații în România, “Transfer în România” este soluția cea mai simplă si la îndemâna dumneavoastră.

Puteti utiliza acest serviciu pentru:

 • Un transfer intre orase cu punct de plecare sau sosire in Bucuresti.
 • Un transfer intre orase din sau catre Bucuresti cu transferul retur in aceeasi zi si un timp de asteptare.
 • Un transfer intre doua locatii din Romania. In acest caz va rugam sa ne transmiteti solicitrea telefonic +40727707007 sau pe e-mail office@primustrans.ro.

Tur Bucuresti si tururi in Romania

Oferiti invitatilor dumneavoastra un cadou de neuitat. O vizita de o zi care sa le arate o mica parte din frumusetile Romaniei. Puteti alege un tur de Bucuresti in care sa puteti admira orasul, sau puteti alege unul dintre tururile de o zi catre Valea Prahovei – Sinaia, Predeal, Bran, Brasov, o vizita in Sibiu Capitala culturala a Europei.

Calatorii de mai multe zile

Puteti inchiria o masina cu sofer pentru o calatorie de mai multe zile. Daca doriti sa faceti un tur al Romaniei va punem la dispozitie o masina confortabila si un sofer profesionist care va vor transforma calatoria intr-o experienta relaxanta si sigura.

Va rugam sa ne transmiteti telefonic sau pe email solicitarea dumneavoastra si in cel mai scurt timp un reprezentant va va contacta pentru a personaliza oferta.

In cazul in care numarul pasagerilor este mai mare de 8 persoane va rugam sa ne contactati pentru cotatia de pret.

B2B - Inchirierea unei masini cu sofer

Nevoile specifice si solicitarile clientilor sunt foarte importante pentru noi. Acest lucru ne-a determinat sa va propunem o gama variata de servicii care sa acopere cerintele dumneavoastra de transport. Fie ca doriti un transfer de la aeroport pentru un invitat sau aveti de organizat un eveniment cu transferuri multiple de la si catre aeroport, cu transferarea invitatilor de la hotel catre locatia de desfasurare a evenimentului, o cina in oras pentru un grup de 40 de invitati si transferul acestora catre hotel in grup compact sau in grupuri mai mici, noi suntem solutia optima.

Pentru informatii suplimentare va rugam vizitati pagina de Intrebari Frecvente sau Contactati-ne la telefoanele +40 37 139 15 37 / +40 727 707 007 sau la adresa de e-mail office@primustrans.ro

© 2006 - 2021 PrimusTrans.ro Transfer Aeroport Bucuresti - Toate drepturile rezervate.

Rezerva-ti online un transfer aeroport Otopeni - Bucuresti sau un transfer prin Romania. Prin PrimusTrans poti sa inchiriezi o masina cu sofer la costuri optime si la vedere, in cel mai scurt timp. Imaginile prezentate sunt cu titlu informativ.

Acceptam la plata

Design de J Mihai