EN
{{transfer aeroport bucuresti}}
  • RO +4.031.432.72.89
  • RO +4.037.139.15.37
  • RO +4.0727.707.006
  • RO +4.0727.707.007
Esti aici: primustrans.ro  >>  Intrebari Frecvente

Rezerva un transfer in 2 pasi

Selecteaza tipul de transfer

  • Transfer Aeroport catre/din Bucuresti
  • Transfer Aeroport catre/din Romania
  • Transfer in Bucuresti intre doua locatii
  • Transfer in Bucuresti inchiriere pe ora
  • Transfer in Romania
  • Tururi si calatorii

Intrebari Frecvente

Care este programul de lucru al companiei?

Programul de lucru al biroului companiei Primus Trans este Luni – Vineri 08:00- 20:00.

Serviciile de inchirieri masini cu sofer transfer aeroport,transfer in Bucuresti, transfer in Romania, tururi si calatorii sunt disponibile nonstop 27/7

Serviciile de asistenta clienti sunt disponibile nonstop 24/7 apeland +40727707007.

Care sunt modalitatile de plata?

Plata serviciilor se poate face in numerar / cu card bancar soferului sau prin transfer bancar.

Pentru moment cardurile acceptate la plata sunt VISA si MASTERCARD.

Cum pot face o rezervare?

Orice tip de transfer poate fi rezervat telefonic, prin e-mail sau utilizand sistemul de rezervari disponibil pe site.

Daca intampinati dificultati in completarea pasilor, va rugam sa ne apelati telefonic pentru suport.

Totodata, daca sunteti in situatia in care numarul de pasageri pentru transferul de la sau la aeroport este mai mare de 8 persoane, ne puteti scrie pe email sau apela telefonic pentru stabilirea detaliilor transportului.

Cu cat timp inainte trebuie sa fac o rezervare?

Cu cat mai devreme cu atat mai bine, dar trebuie sa tineti cont ca la momentul rezervarii trebuie sa aveti disponibile informatiile referitoare la data, ora si locatie. Rezervandu-va din timp o masina eliminati posibilitatea unui raspuns negativ din partea noastra.

Cum ma intalnesc cu soferul la aeroport?

La iesirea din zona de securitate, soferul va va astepta avand afisat la vedere numele Dumneavoastra pentru recunoastere.

Ce trebuie sa fac daca nu ma intalnesc cu soferul?

In cazul in care la iesirea din zona de securitate nu va intalniti cu soferul va rugam sa ne contactati telefonic pentru a va pune in legatura cu soferul.

Cat timp ma va astepta soferul pentru a indeplini formalitatile din vama?

Soferul va va astepta 60 minute din momentul aterizarii avionului dupa care va verifica cu compania aeriana care opereaza zborul Dumneavoastra si cu oficialitatile vamale daca sunteti in aeroport. Daca dupa aceasta procedura nu exista informatii despre client atunci soferul va considera ca nu v-ati prezentat si va parasi aeroportul. Daca din orice motiv credeti ca veti depasi cele 60 minute de asteptare va rugam sa ne contactati pentru a anunta soferul despre intarziere.

Soferul ma va transfera direct la adresa dorita?

Utilizand serviciul de transfer la aeroport beneficiati de un transfer privat in care soferul va va prelua sau lasa la adresa solicitata. Exista situatii in care din motive obiective cum ar fi dimensiunile autovehicolului, conditiile de acces, strazi pietonale, restrictii ale politiei sau conditii meteorologice sa nu fie posibil accesul la adresa specificata. In acest caz veti fi preluati sau lasati in cel mai apropiat punct de acces fata de adresa.

Ce inseamna opriri suplimentare la transferul de la aeroport?

Exista doua situatii: – daca de la aeroport sunt ridicate mai multe persoane care doresc sa fie transferate catre mai multe locatii In Bucuresti atunci pentru fiecare oprire sulimentara se va percepe o taxa, sau daca sunt stabilite doua sau mai multe puncte de unde vor fi ridicate persoane pentru acelasi transfer la aeroport se va percepe o taxa penru fiecare locatie suplimentara.

Daca doresc sa calatoresc din Bucuresti la Brasov pentru o intalnire de afaceri si sa ma intorc in aceeasi zi? Este posibil ? Cum voi fi tarifat?

In functie de ora la care aveti intalnirea va vom recomanda ora la care sa fiti ridicati. Odata ajunsi la locul intalnirii, soferul va va astepta pana ce veti termina intalnirea si va va aduce In Bucuresti. Tarifarea se va face pentru transferul Bucuresti-Brasov-Bucuresti si separat pentru timpul de asteptare.

Daca avionul are intarziere?

In cazul in care avionul duneavoastra are intarziere nu va ingrijorati. Urmarim toate zborurile in timp real pentru a ne asigura ca soferul va asteapta in aeroport indiferent de ora la care aterizati.

Puteti organiza transferul de la aeroport a 60 de persoane care vin cu zboruri diferite in aceeasi zi?

Da, putem asigura transferul unor grupuri mari de pasageri.Suplimentar va vom asista la organizarea transferurilor, gruparea invitatiilor pe transferuri, urmarirea zborurilor cu intarzieri, toate acestea fara un cost suplimentar.

Daca doresc lamuriri suplimentare?

Pentru orice intrebari sau lamuriri suplimentare va rugam nu ezitati sa ne contactati la telefon 0727 707 007 sau pe adresa office@primustrans.ro

Serviciul de asistenta este disponibil in romana si engleza.

© 2006 - 2021 PrimusTrans.ro Transfer Aeroport Bucuresti - Toate drepturile rezervate.

Rezerva-ti online un transfer aeroport Otopeni - Bucuresti sau un transfer prin Romania. Prin PrimusTrans poti sa inchiriezi o masina cu sofer la costuri optime si la vedere, in cel mai scurt timp. Imaginile prezentate sunt cu titlu informativ.

Acceptam la plata

Design de J Mihai